Selecteer een pagina

‘The music pulsated throughout the room and the trance inducing rhythm seemed to put a spell on her…’

Het is ons gelukt, één van Nederlands festivalgrootheden naar Dedemsvaart te halen! Niemand minder dan MY BABY zal het festival op 20 juli knallend gaan afsluiten. MY BABY is een Nederlands/Nieuw Zeelands trio, welke een mix van soul/blues/roots/folk/gospel/funk en electro (waar geen computers of samples aan te pas komen!) spelen en stonden eerder al op topfestivals als Glastonbury, Isle Of Wight, Lowlands, Pinkpop, Sziget, Exit en Ribs & Blues.

Ook dit jaar doet de band alleen de grotere festivals aan, maar voor het Dedemsvaartse Rock Your Boots Festival maken ze graag een uitzondering! Stilstaan bij deze band is onmogelijk en hier zal nog lang over nagepraat worden… Dus: Rock Your Boots and Shake That Hips bij: MY BABY!!