Selecteer een pagina

Ralph is geen onbekende in ons dorpje, eerder al speelde hij al het dak eraf in De Gashouder en Theater Dina. Ralph legt als in een trance zijn ziel bloot tijdens zijn concerten en opnames. In een stijl waarin alleen Ralph kan optreden, in een fenomenale atmosfeer van geluid, waarin we kunnen terugdromen naar de tijden van de vooroorlogse blues en de jaren zestig van Keith Richards en Mick Jagger. Harry Muskee (Cuby and the Blizzards) sprak ooit de mooie woorden: “Ralph de Jongh  speelt met overtuiging en een drive die je vandaag de dag niet veel meer ziet, gaat op in de muziek en bovenal is hij een jongeling die het aandurft nu eens niet te kiezen voor de ‘easy way out’: Glitter, snel succes… maar voor een vorm van de muziek van Robert Johnson, Son House, Elmore James en Muddy Waters. U hoort nog van Ralph…” Ervaar dan ook de schoonheid van dit fenomeen. Dit is puur… Dit is Ralph de Jongh… Dit is Emotie… Ralph komt niet alleen naar Rock Your Boots, hij neemt een hele delegatie aan bandleden mee!

 

Wij zijn er al helemaal klaar voor! Jullie ook? We present you: RALPH DE JONGH XXL BAND!