Selecteer een pagina

Is it grunge? Is it punk? It might be grungepunk…

Switch Bones is een Nederlands grungepunk trio.

De band combineert catchy pop melodieën met een heavy guitar-driven sound, beïnvloed door bands als Nirvana, Melvins and Queens of the Stone Age en bestaat uit Erik van Haaren (zang/gitaar), Marjolijn Nestelaar (bass/zang) en Geert Teekens (drums/ zang). De band is opgericht in 2016 en is vanaf die tijd flink aan het rocken. Inmiddels zijn er een EP en een full album uitgebracht, speelden ze al op vele festival en in hebben meerdere clubtours achter de rug, inclusief Zwarte Cross festival, een zeer succesvolle Popronde tour en een tour door Scotland.

De single ‘Sunday Morning’ is ook al flink opgepakt door 3FM. Switch Bones: The sky is the limit and the beef is at the bottom!