Spelen in het Verenigd Koninkrijk, Azië en op Concert at Sea. Sessies bij NPO Radio 2, 3FM en een optreden in De Wereld Draait Door. Plaatsingen in de Japanse Netflix serie Terrace House en reclamecampagnes van Mercedes en FILA. Het is slechts een kleine greep uit de eerste jaren van PEER. De energieke Alternative Rock band bracht in 2019 het debuutalbum Laughing About It is Far More Exciting uit en presenteerde de plaat in een uitverkochte Paradiso bovenzaal. Dit alles is slechts het begin, nieuw materiaal is namelijk alweer onderweg. Hiervoor werkte de band samen met Mario Goossens (Triggerfinger) en lieten ze zich inspireren door arResten als Nothing But Thieves.

PEER
Gijs Teuwsen – vocalen / gitaar
Brian van Es – bas
Renzo Rijn – drums
Jesper de Jonge – gitaar

Website: www.peerofficial.com
Facebook: www.facebook.com/peermuziekband
Instagram: www.instagram.com/peerofficial
YouTube: www.youtube.com/peerofficial