Logo Rock your boots

ROCK YOUR BOOTS!

Yihaa! 2021 gaat gewoon een rete-vet festivaljaar ~ dansen zonder 1,5 meter worden, met acts waar je U tegen zegt! We hebben voor je in petto…. Hetzelfde festival terrein… lekkere muzikale vibes… gewóón lekker eten en natuurlijk de aller, allergezelligste bezoekers!

So… We are gonna rock your boots! Weer een bak aan bekende en ook minder bekende bands, van heinde en ver. Met verrassingen waar je stijl van achterover zult slaan. Dus, get on your boots and get ready to rock them! Just Rock Your Boots and shake that hips! 18 september 2021, evenemententerrein, aan de Langewijk 135 in Dedemsvaart!

 

Op het festival kunt u alleen PINNEN.

VRIJWILLIGERS

MAAK ROCK YOUR BOOTS ONVERGETELIJK!

Jij gaat namelijk deel uit maken van een leuke, hechte groep aanpoters. Jij maakt het festival echt van alle kanten mee. Ook van de optredens pik je misschien wel wat mee. Én je helpt Rock your Boots tot een fantastische editie te brengen, waar duizenden mensen mooie herinneringen aan overhouden en jou eeuwig dankbaar  zijn!

SPONSORS

Sponsor worden?

Wil je een bijdrage leveren aan de 2021 editie van Rock Your Boots, vul dan het formulier in, dan nemen we contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook gewoon mailen: info@rockyourboots.nl

Aanvraag informatie sponsor

8 + 3 =

*door op de knop, ‘info aanvragen’ te klikken ga je er mee akkoord dat we jouw mailadres en naam opslaan om contact met je op te nemen omtrent de sponsoring.

3 AREA’s VOL MET FEEST!

Je leest het goed: niet 1, niet 2, maar 3 area’s vol met feest! Snoeiende gitaren, vette blues, zomerse klanken, heerlijke soul en stampende dansdeunen! Check de line up and rock your boots!

MUZIEK IS WAAR HET BIJ ONS OM DRAAIT!

We hebben voor jullie de beste bands geselecteerd en niet de minste! Twee podia met de tofste en grootste bands en alsof dat nog niet genoeg is, hebben we een heus rock-café met dj’s, gekkigheid, akoestische shizzle en leuke wedstrijdjes! Dat wordt een fissa!!! Verder zijn we bezig met nog iets heel speciaals, daarover later meer!

Rock Your Boots on Spotify

MUSIC AND FUN

Natuurlijk staat muziek voorop tijdens Rock Your Boots, maar er is veel meer te beleven! In een geweldige, industriële ambiance kun je heerlijk relaxen op onze chill area, is er genoeg te happen bij onze vrienden van de Food Corner, is er de gehele dag op het terrein veel extra’s te beleven en mocht je geld over hebben, kun je lekker slenteren over onze festivalmarkt! Al met al, FEEST DUS!

*Door onze tickets te bestellen, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

LINE – UP ROCK YOUR BOOTS 2021

 

The Electric Sugar

Rauwe blues en harde rock n roll uit de regio. Sinds twee jaar knalt de muziek van The Electric Sugar uit de speakers …
Lees meer >>

Dit is puur… Dit is emotie…

The Grand East 2018

The Grand East is terug. En hoe. Er komt een nieuw album, dat bol staat van de onderhuidse spanning. Als een ballon die elk moment kan knappen. Met nieuwe invloeden als Velvet Underground en King Gizzard & The Lizard Wizard brengen ze hun sound naar het nu.
Lees meer >>

The Grand East is terug.

Tricklebolt

Tricklebolt brengt een diepgewortelde 70’s spirit en een sonisch oergevoel dat doet denken aan een kruisbestuiving tussen Deep Purple, Birth of Joy en Wolfmother.
Lees meer >>

Een 70’s spirit

SKROETBALG

De mannen van Skroetbalg (Drents voor ‘opschepper’ of ‘pocherd’) bezingen in het Drents-Nedersaksisch de zaken die het leven de moeite waard maken: bier, auto’s, vechten, andermans moeder en natuurlijk hun geliefde provincie.
Lees meer >>

 ‘opschepper’ of ‘pocherd’

Dj st. Paul

Dj St. Paul gelooft niet in genres. Zijn sets zijn breder dan de dijbenen van Fredericus van Utrecht.
Lees meer >>

Dj St. Paul gelooft niet in genres

Love Supreme

Amsterdams orkest brengt tweede elpee “Tuesday” via Sounds Haarlem Likes Vinyl uit. 
Lees meer >>

’80/’90 punkrock / indie

PEER

Spelen in het Verenigd Koninkrijk, Azië en op Concert at Sea. Sessies bij NPO Radio 2, 3FM en een
optreden in De Wereld Draait Door.
Lees meer >>

De energieke Alternative Rock band

Michelle David & the True Tones

Wat begon als een project om de geboorteplaats van Soul en R&B te ontdekken, resulteerde in vier albums met gospelsmaak. 
Lees meer >>

LIEFDE, EENHEID en SAMENHANG

Komodo

Komodo is niet vast te pinnen op de muzikale wereldkaart. In hun vintage exotic rock-’n-roll zitten stijlen verweven van over de hele wereld: woestijnblues, surfrock, afro-disco, psychedelic 60’s, rumba en Indiase raga.
Lees meer >>

Op een wereldkaart zou Komodo niet gemakkelijk te lokaliseren zijn.

Magnetic Spacemen

Een onvervalste mix van gruizige garagerock, surfy postpunk en 60’s beat, verpakt in catchy songs en een strak-van-de-energie-staande show vol met onvoorspelbare gekte. Magnetic Spacemen brengt hét feest om je na lange tijd weer eens goed aan over te geven en je flink doet verlangen naar een volle beukende pit. In de benen!.. En heel gauw!
Lees meer >>

Magnetic Spacemen brengt hét feest….

Electric hollers

Electric Hollers is een blues/rock-sensatie uit Noord-Nederland. Maak je klaar om weggeblazen te worden door een muur van vintage sound en energie! Zware bastonen, donderende drums en gitaarsolo’s die je meeslepen naar vervlogen tijden.
Lees meer >>

Electric Hollers is een blues/rock-sensatie uit Noord-Nederland.

ROCKAFELLER (DJ)

Zet je schrap! Wanneer Mr. Rockafeller zijn trukendoos los trekt weet je niet wat er gebeurt. Van AC/DC tot aan Techno rammers, van Abba tot Hiphop. Maar vergeet niet, Hazes is de basis! De hele dag kun je dansen op zijn plaatje in de (……)! Get your ass on the dancefloor! 💪🏻
Lees meer >>

Zet je schrap!

THE ROOSTERZ

The Roosterz is een ska, reggae & rocksteady band uit Nederland. Ze veroverden harten met hun unieke & eigenzinnige stijl. Soulska, zoals ze het zouden noemen of beter nog: muzikale soulfood! 

Nu 2020/2021 nog steeds een beetje een verlengd schrikkeljaar is, ziet 2022 er nu al veelbelovend uit! Een paar optredens in the U.K., een mogelijke tour in Letland, allemaal in het vooruitzicht. En misschien een tweede volledig album? Wie weet. De Roosterz zijn scherp en klaar!
Lees meer >>

& Ze hebben zin in Rock Your Boots!!!!

DJ Wouter Klomp

Deze presentator, festivalorganisator, levensgenieter en dj is zo ontzettend veelzijdig dat we eigenlijk niet om hem heen konden……..
Lees meer >>

presentator, festivalorganisator, levensgenieter

FOTO’S

Willem Leuvenink Fotografie – Bekijk de foto’s