Tricklebolt brengt een diepgewortelde 70’s spirit en een sonisch oergevoel dat doet denken aan een kruisbestuiving tussen Deep Purple, Birth of Joy en Wolfmother. Denk authentiek rauw gitaargeluid, zwevend Hammond- tapijt en psychedelica, aangevuld met hooks en looks à la Fatal Flowers. Waan je volledig in een Easy Rider roadtrip terwijl Tricklebolt dit alles met gepaste decibels je maagwand in ramt.

Op hun CV staan supports voor o.a. Golden Earring, DeWolff, Uriah Heep, Extreme, Di-rect en Navarone. Na twee full-length albums nam Tricklebolt in de zomer van 2020 ’s werelds eerste Drive-In Live album op, dat 13 augustus 2021 het daglicht zag: ‘Live at the Drive In’.

TRICKLEBOLT IS:
Bastian Pen: Lead vocals / Rhythm Guitar
Tim Kampman: Lead Guitar / Backing Vocals
Daan Pen: Bass guitar
Roy Scholten: Hammond Organ
Lars Spijkervet: Drums

Meer informatie: https://goomah.lnk.to/tricklebolt-liveatthedrivein